Skip to main content

Sokan nem is gondolnák, de a ranglétra lépcsőjén feljebb ugrálni nem csak egy multi környezetben épülő karrier esetében lehet. Nálunk, a Gnocconál számos példa, kitartó munkaerő és remek ember hozta ki magából és a pozíciójából a maximumot, ami természetesen soha nem maradt jutalom és kellő megbecsülés nélkül. Mosogatóból pultfőnök, szakácsból séf, mindenesből Főkasszás. Nézzük tehát a sikersztorikat!

Kezdjük rögtön egy igazán irigylésre méltó karrier történettel. Szilágyi Zsanett egy 3 gyermekes családanya, aki fehér mosogatóként kezdett a Kacsa utcai éttermünkben. Kitartása nem volt hiábavaló. Látszott rajta, hogy ennél sokkal több is van még benne. Lassan 2 éve hogy a Gnocco alkalmazottja. Jelenleg a Dede Edina által vezetett Gnocco Corvin Sétány étteremben tálal és mára már a pultfőnöki pozíciót is magáénak tudhatja. Edina elmondása szerint ha szabadságra megy, az üzletvezető helyettesi pozíciót is bátran rá meri bízni. Zsanett roppant szorgalmas, ambiciózus, megbízható munkaerő, az étterem csapatának egyik nagyon fontos alappillére. A Gnocco Corvin Sétány jobb keze.

Egy másik karrier Kendesi Tamás nevéhez fűződik, aki évek óta dolgozott cégünknél, mint szakács. Tomi türelmesen, minden szorgalmát összeszedve próbálta ellesni mentora, Balogh Rudolf séf apró-cseprő trükkjeit a konyhában és annak megfelelő vezetésében. A sok munka és kitartás azonban nem volt hiábavaló. Rudi januári halála után nem volt kérdés, hogy ki veszi át a helyét, akit ugyan pótolni nem lehet, de Tomi az ő munkásságát folytatva tölti be a Festoban a séf szerepet.

Benedek Judité a soron következő  karriertörténet, aki hosszú-hosszú éveken keresztül dolgozva már a Gnocco éttermek teljes működését látja át. Egykor mosogatóként kezdett nálunk, azóta azonban minden folyamatba be tud segíteni, a Gnocco Office Garden szuper csapatának egyik meghatározó személyisége lett. Ma már kasszafőnökként dolgozik, de volt már felelős a büféért és a tálalásért is.

 

Ha szívesen belelátnál, milyen az élet a Gnocco-nál, olvasd el további bejegyzéseinket és kövess minket közösségi média felületeinken is!