Skip to main content

A Gnocco éves szinten több száz rendezvény lebonyolítását végzi az éttermek működtetése mellett, méghozzá Szász Károly vezénylése alatt, akiről blogbejegyzéseink során még nem esett szó. Így pont itt az idő arra, hogy Karcsit kérdezgessük arról, mit kell tudni róla és hogy jutott el arra a munkahelyre és pozícióra, ahová mindig is vágyott, jól érzi magát és kiteljesedhet a hivatása.

 

Karcsi bár kezdetben karosszérialakatosként képzelte el a karrierét, felszolgálóként és bartenderként végzett, amihez az ihletet anyai nagyapja adta, aki egykor a Gundel étteremben volt felszolgáló. Családjukban azóta is büszkén gondolnak vissza az egykori nagypapára, hiszen hatalmas szó volt akkoriban az étterem közelében elhelyezkedni. A vendéglátáson belül Karcsit mindig is a rendezvények világa vonzotta. Nem is csoda, láthatóan sikeresen végzi a munkáját.

A Gnoccohoz Attilán, a Gnocco Éttermek tulajdonosán keresztül vezetett az útja, akinek 2017-ben az egyre több rendezvény kivitelezéséhez stabil, megbízható munkaerőre volt szüksége. Eleinte kisebb rendezvények, bekészítések szervezését bonyolította le, később azonban protokoll rendezvényekért is vállalta a felelősséget, ahol komoly vendégeknek bonyolultabb fogásokat tálaltak fel. Ez nagyobb figyelmet, komolyabb szervezést igényelt. Ma már Karcsinak ennél is nagyobb szerepe van, a rendezvények mellett területi vezető is lett. Ez egy olyan manager pozíció, amin belül az éttermek gördülékeny és költséghatékony működéséért felel. Nagy büszkesége a Gnocco Office Garden Étterem, melynek megnyitása az ő felelőssége volt.

Karcsi, aki már két éve családapa is, nagyon megbecsüli munkahelyét. Nem unalmasak a napjai, mindegyiknek meg van a maga kihívása. A csapatról is kifejezetten pozitívan mesél, szerinte minden étterem élén azok az emberek állnak, akik megfelelő értékek szerint alakítják ki a márka profilját. A séfekről is hasonlóan pozitív a véleménye. Elmondása szerint a karrierét beteljesítő munkája mellett családjára és hobbijára, a foci nézésre is marad elegendő ideje.