Skip to main content

Bemutatkozás

Cégünk, a GNOCCO Kft. több, mint 13 éve foglalkozik irodai vendéglátással. Jelen pillanatban 6 db főzőkonyhával ellátott irodaházi éttermet, 1 tálalókonyhát és 8 db büfét/kávézót üzemeltetünk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a tálalókonyha üzemeltetésben, amit kialakult szállító rendszerben, a HACCP előírásainak megfelelően speciális thermo dobozokkal bonyolítok le, így biztosítva az ételek minőségének megőrzését. Az egyre több megrendelés még magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében.

2013. júliusa óta üzemeltetjük a Residence Irodaház (1027 Budapest, Kacsa utca 15-23) éttermét és kávézóját, ahol a több mint 500m2 alapterületű melegkonyhás önkiszolgáló étterem a legkorszerűbb nagykonyhai berendezésekkel van felszerelve található.

2017. januárjában is bővült a GNOCCO Kft. által üzemeltetett éttermek száma a III. kerületben található FESTO Kft. (1037 Budapest, Csallaghegyi út 32-34.) éttermével és 2 db büféjével.

2019.őszén nyertünk meg – 21 pályázó cégből -egy pályázatot egy állami cégnél…..

Éttermeinkben és üzleti partnereinknél naponta közel kétezer ember étkezik és veszik igénybe rendszeresen a szolgáltatásainkat munkahelyükön.

Cégünk folyamatosan bővülő étteremláncot képvisel, ahol szakembereink legmagasabb színvonalon igyekeznek vendégeink igényeit kiszolgálni.

Szeretettel várjuk Önöket üzleteinkben, ahol a magyaros, házias ízek mellett kínálatunkban a nemzetközi ételkülönlegességeket is kívánjuk felsorakoztatni.

Különös hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásra, ezért üzleteinkben megtalálhatók grill ételek, friss saláták mellett a vegetáriánus és kímélő ételek is.

2020. márciusa óta tartó pandémiás időszakban is a GNOCCO Kft. fejlődött és bővült. Munkatársainkat, alkalmazottjainkat továbbra is megbecsülve tudtuk foglalkoztatni és új kollégák felvételére is szükség volt, mivel kettő új telephely üzemeltetését indítottuk el. 

Office Garden Irodaház étteremKrisztina Palace Irodaház étterem

A GNOCCO Kft. rendezvények teljes körű lebonyolításával és szervezésével is foglalkozik

Catering