Referencia - Gnocco
1977
page-template-default,page,page-id-1977,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Referencia

Bemutatkozó levél

1992-óta foglalkozom vendéglátással. Tapasztalataimat Németországban, Ausztriában, valamint Magyarországon a Spar Magyarország Kft. étteremláncának vezetőjeként szereztem. Felsőfokú szakirányú diplomával rendelkezem (BGF- vendéglátó, szálloda szak).

Cégem, a GNOCCO Kft. több, mint 10 éve foglalkozik irodai vendéglátással. Saját üzemeltetésben az Angyal  Irodaház, mint egyik központi konyha és étterem, Honvéd Center, (korábban BNP Paribas Bank) és Laki Irodaház, mint tálaló konyha. Nagy tapasztalattal rendelkezem a tálalókonyha üzemeltetésben, amit kialakult szállító rendszerben, a HACCP előírásainak megfelelően speciális thermo dobozokkal bonyolítok le, így biztosítva az ételek minőségének megőrzését. Az egyre több megrendelés még magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében.

 

2013. júliusa óta üzemeltetem a Residence Irodaház éttermét és kávézóját, ahol a több mint 500m2 alapterületű melegkonyhás önkiszolgáló étterem a legkorszerűbb nagykonyhai berendezésekkel van felszerelve található.

 

2017. januárjában is bővült a GNOCCO Kft. által üzemeltetett éttermek száma a III. kerületben található FESTO Kft. éttermével és büféjével.

Éttermeinkben és üzleti partnereinknél naponta közel ezerötszáz ember étkezik és veszik igénybe rendszeresen a szolgáltatásainkat munkahelyükön.

Cégünk folyamatosan bővülő étteremláncot képvisel, ahol szakembereink legmagasabb színvonalon igyekeznek vendégeink igényeit kiszolgálni.

Szeretettel várjuk Önöket üzleteinkben, ahol a magyaros, házias ízek mellett kínálatunkban a nemzetközi ételkülönlegességeket is kívánjuk felsorakoztatni.

Különös hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásra, ezért üzleteinkben megtalálhatók grill ételek, friss saláták mellett a vegetáriánus és kímélő ételek is.

 

Cégem rendezvények teljes körű lebonyolításával és szervezésével is foglalkozik (Richter Gedeon Zrt., Lufthansa, Masterfoods, Európa Ház, Merkapt Zrt, Nagy Sportágválasztó, Nemzeti Külgazdasági Hivatal, Nemzeti Oktatási Hivatal, Educatio, Erőterv Zrt , MILE Ipari-Elektro Kft., Magyar Kajak-Kenu Szövetség, Magyar Vitorlás Szövetség, Gránit Bank, Emberi Erőforrások Minisztériuma,Zuglói Önkormányzat, Magyar Mérnöki Kamara.)