Skip to main content

Ahogy arról már sok blogbejegyzésében szó esett, a GNOCCO és az Újpesti Torna Egylet neve szorosan összekapcsolódik a sport szeretetén, a támogatásokon és az üzleti együttműködéseken keresztül. A GNOCCO Csoport ugyanis nem csak táborokba szállít ételeket, hanem büfét is üzemeltet az UTE Szilágyi úti sporttelepénél. Itt ismerkedhettek meg Vajda Klárival is, aki lehengerlő energiájával, kedves természetével és alázatos munkájával éttermi pultosból lett a szóban forgó büfé felelőse.

 

Klárinak nem csörgedezik az ereiben vendéglátós vér és pályaválasztáskor sem gondolt erre a szakmára. Klári kezdetben női szabómesterként tevékenykedett. Amíg gyermekei kicsik voltak, szuperül kihasználta az otthon is elvégezhető pozíciókat. Azonban hiába dolgozott nevesebbnél nevesebb márkáknak, varrt kedvére való ruhákat, ezt a feladatot igen magányos elfoglaltságnak élte meg, miután a gyerekek kirepültek. Hiányolta az emberekkel való interakciókat, mozgalmasabbra vágyott. Az út és önmagának keresése során sok helyen megfordult.

 

Kapcsolatain keresztül az élet azonban egy nap nem várt lehetőséget kínált felé. Egy kedves barátnője, Bitó Andi ajánlotta be a GNOCCO Éttermekhez, ahová 4 évvel ezelőtt sikeresen felvételt is kapott, innentől kezdve pedig másfél éven keresztül bizonyította rátermettségét a vendéglátásra. Ezt követően újabb mély víz következett, hiszen talpraesettségét a GNOCCO Csoport egy előléptetéssel jutalmazta, amely egészen az UTE Büfé irányításáig repítette. Kis önbizalma miatt eleinte tartott a feladattól, azonban a vezetőség bizalma motiválta, amiért azóta is rendkívül hálás.

 

Nagyvonalakban ennyit kell tudni Vajda Klári karrieréről, azonban a történet itt még közel sem áll meg. Klárin tökéletesen látszik, hogy bár a vendéglátást nem tanulta, annak fortélyait teljesen elsajátította. Ahogy ő fejezi ki magát, az ott tevékenykedők egy igazi nagy UTE családdá nőtték ki magukat, amelynek tagjaként ő nem csak kiszolgálja az éhes, szomjas szájakat, hanem jól esik törődni is velük. Klári kedvesen mesél a fáradtan beeső sportolókról, akiknek mindig igyekszik valamilyen aprósággal felvidítani a napjukat. Legyen szó kicsikről, nagyokról, vagy felnőttekről, Klári gondoskodása által feltöltődve lépnek ki a büfé ajtaján. Nagyon élvezi a meccsek adta pörgősebb napokat is, ahol annyian szoktak lenni, hogy segítségre is szüksége van a kiszolgálásban.

 

Nem hiába, Vajda Klári tökéletesen át tudja élni az UTE életérzést hobbija, a futás által. Egy sportruha márkán keresztül futotta le életének első versenyét, innentől pedig nem volt megállás. Nála a félmarathon mindennapos, az igazi, nagy marathonokból pedig már kilencet hagyott a háta mögött. Napjait a GNOCCO Residence Étteremben kezdi, az UTE büfében folytatja, a munkáját, gondolatait pedig ezt követően futással zárja le. Szerinte a sporttal való feltöltődés szemmel látható, így szívesen készít magáról képeket és osztja meg azokat másokkal a futásra inspirálva.

 

Ha szeretnél többet megtudni a GNOCCO Csoport és az Újpesti Torna Egylet kapcsolatáról, kövess minket Instagramon és Facebookon is! Hajrá UTE, hajrá GNOCCO!