Skip to main content

A GNOCCO Csoport csapatát nem csak a konyhai dolgozók, vagy a pult mögött álló személyek adják. Fontos részét képezik a cégnek azon munkatársai is, akik irodai, rendezvényekkel kapcsolatos, vagy beszerzési munkálatokat látnak el. Az utóbbi közé tartozik Németh-Nagy Erika is, aki karrierét a GNOCCO Éttermeknél mint büfés kezdte. Mára azonban szorgalmával és rátermettségével már egy vezetői pozíciót tudhat magáénak.

 

Erika Debrecenben tanult élelmiszer vegyiáru eladóként, munka mellett pedig egy közgazdasági szakközépiskolát és egy angol tanfolyamot is sikeresen elvégzett. A vendéglátáshoz az ihletet nagybátyja adta számára, aki séfként tevékenykedett. Elmondása szerint a szakma alapjait és a konyha működését egyértelműen tőle tanulta. Később pedig férje, mint szakmai példaképe volt az, aki catering igazgatóként részletekbe menően megismertette, megszerettette vele a vendéglátást. Ekkor Németh-Nagy Erika munkába is állt, ahol 14 éven keresztül formálta, képezte önmagát nem is hiába, hiszen szakmai sokoldalúságát és pontos munkavégzését hosszú évek tapasztalatán keresztül szerezte meg.

Azonban ahogy sok-sok vállalkozást, úgy Erika életét is befolyásolta a Covid megjelenése. Váltásra kényszerült. Olyan munkahelyet keresett, ahol fejlődés mellett nem csak megszerzett tudását kamatoztathatja, hanem biztonságban is érzi magát egy esetleges újabb vírushelyzet esetén. Így találta rá a GNOCCO Csoportra. Itt nem rögtön jutott vezetői szerephez, munkájának gyümölcsét és a célját rövides időn belül érte el. Ugyanis Attila, a GNOCCO egyik tulajdonosa hamarosan fel is kérte egy beszerzési vezetői pozícióra. Erika azóta is igen nagy lendülettel tölti be a szerepét, ami egyrészt a munkájának szeretetéből adódik, másrészt pedig a támogató közeg ereje az, amiért szeret a GNOCCO-hoz tartozni. Elmondása alapján minden nap fejlődik, hiszen számos kihívást állít elé a munka tekintve, hogy beszerzési vezetői állást még nem töltött be. Igyekszik minden szituációban helyt állni, amiben sokat segít neki a tapasztalata, a vezetőség és a szuper csapat, akik nélkül nem lennének ugyanazok a hétköznapok.

Erikának nincsen tipikus napja, hiszen beszerzési feladatai mellett sokszor helyettesítést is végez. Ez főleg a nyári időszakokra jellemző. Hiszen a szabadságok miatt üzletvezetőket helyettesít és számtalanszor kell pult vagy kassza mögé állnia, esetleg az üzletvezetőket helyettesítenie. És természetesen eközben sem felejtheti el a beszerzéssel kapcsolatos felelősségét, amelynek keretein belül a Gnocco érékeit figyelembe véve koordinálja a legjobb beszerzési forrásokat, ami képviseli az ár mellett a minőséget is. Munkáját Szász Károllyal egyeztetve végzi, besegít a rendezvényeknél is és mint jobb keze van jelen a munkájában.

Németh-Nagy Erika a munka mellett szabadidejét is aktívan tölti. Legfontosabb számára a 12 éves kisfiával töltött idő, amikor fociznak, kirándulnak együtt. A rugalmas hozzáállás az, ami számára a legnagyobb értéket adja a GNOCCO-ban. A vezetőség családi környezetet biztosít, amiben anyagi biztonságban, támogatva és megbecsülve érzi magát.

Ha további tartalmakra vagytok kíváncsiak, kövessetek minket Facebook és Instagram oldalaikon, ahol állandóan friss képeik mellett releváns információkat is találtok az éttermekről!