Skip to main content

Mi a különleges a Gnoccoban? Miért jelenthetjük ki bátran, hogy több, mint menza? Napestig lehetne sorolni az étel minőségén és az igényes környezeten keresztül a gyorsaságig, azonban társadalmi felelősségvállalás szempontjából is érdemes megemlíteni ezeket az éttermeket.

Fontosnak tartják például az ételpazarlás elleni fellépést, ezért mindig a kereslethez igazítják a kínálataikat. És bár ebből kifolyólag soha nem marad egy hadsereget is ellátni képes mennyiségű ebéd a pultban, arra azért mindig elég, hogy az ott dolgozók megebédeljenek, vagy haza vigyenek belőle. A mindennapos közös étkezés pedig közelebb is hozza egymáshoz a csapatot.

És amire a legbüszkébbek, az nem más mint az Újpesttel létesített kapcsolatuk. Attila, a Gnocco tulajdonosa és vezetője immáron 38 éve kajakozik az Újpesti Torna Egyletnél, innen indult az étterem és a sport szoros kapcsolata. A vezetőség azon túl, hogy egy büfét üzemeltet az egyletnek, több rendezvényen is képviselteti magát.

Sőt, évek óta számos gyermektáborban is ők vállalják el az étkeztetést. Nem csak az ebédért, a tízóraiért és az uzsonnáért is Tálos Tamás, a Krisztina Palace Gnocco éttermének séfje a felelős. Tomi a tábor élelem ellátásánál gondosan figyel arra, hogy a sportoló gyerekek megkapják a számukra fontos tápanyagokat. Így mindig egészséges, de energiadús ételeket készít a csemetéknek.

A Gnocco nem csak a gyerekekért van oda, az élsportot is támogatja, hiszen több világ- és Európabajnok sportoló ehet náluk ingyen ebédet. Ezt a lehetőséget ezek a különleges képességű személyek szerencsére gyakran ki is használják. 

Kikről beszélünk? Nézd meg ezen az oldalon, milyen élsportolókat támogat a Gnocco! Ha pedig naprakész posztjainkat szeretnéd látni, kövess be minket Instagramon és Facebookon!