Skip to main content

A Gnocco Éttermeknél dolgozó séfek, vezetők és munkavállalók célja a minőségi ételek biztosítása mellett a folyamatos fejlődés. Ez a munkamorál természetesen a tulajdonosokból származtatható. Amit mi sem bizonyíthat jobban, mint hogy január 6-án elstartolt a Gnocco hatodik étterme Budapest belvárosának szívében, a Corvin Sétányon. A folyamatosan nyüzsgő új városrész tökéletes helyszínnek bizonyul, hiszen nem csak tömegközlekedési szempontból kedvez a vendégeknek, hanem szemléletében és stílusában is illik a Gnocco éttermekhez.

 

Nem csak a sétányon lakók, a közeli munkahelyeken dolgozók is örülhetnek a lehetőségnek. Különösen a Nokia Skypark Irodaház munkavállalói, hiszen annak földszintjén helyezkedik el a hazai és nemzetközi ételeket is felsorakoztató Gnocco étterem. Különlegessége, hogy az ebéd mellett a koránkelők is húzhatnak egy kis hasznot az új helyből, hiszen akár egy korai villásreggeli, vagy egy rohanós szendvics is elfogyasztható, elvihető az új Gnocco-ból. És mi a helyzet a kávé és az édességek szerelmeseivel? Természetesen ők sem távozhatnak üres kézzel. Péksüteményekkel és akár tej alternatívákkal is kérhető kávékülönlegességekkel várja őket a Gnocco Corvin Sétány. Ebédre pedig a két kedvezményes áru menün kívül kínálunk vendégeinknek frissensülteket, főzelékeket, házias ételeket, vegetáriánus ételeket és eredeti recept alapján készített süteményeket, desszerteket.

Azonban azt is meg kell említeni, hogy bár a Gnocco Corvin Sétány új, a mögötte megbújó tapasztalat viszont évtizedekre nyúlik vissza. A hely a többi étterem támogatásával, sok-sok év tanulságával és sikereivel nyitott ki. Éppen ezért a már jól bevált, de változatos ételekre, a folyton frissülő étlapokra, a tökéletesen feltüntetett allergén táblázatra és a kedves kiszolgálásra itt is garanciát vállalnak. A folyamatos fertőtlenítésre pedig már a vírus megjelenése előtt is kiemelt figyelmet fektettek.

A Gnocco Corvin sétány kiváló lehetőség arra, hogy új vendégeket ismerjen meg és ezzel együtt új ízlésvilágot is sajátítson el az egyébként rendkívül motivált csapat. És hogy milyenek ők? Azt követekző blogbejegyzésünkből megtudhatjátok! Addig is kövessetek minket Facebook és Instagram oldalaikon, ahol állandóan friss képeik mellett releváns információkat is találtok az éttermekről! És persze látogassatok el és egyetek jókat a sétányon!