Skip to main content

A Corvin Sétány Budapest belvárosának egyik legkiválóbb példája arra, hogy szinte bármilyen környezetből és körülményből fel lehet törni és abból kihozni a legjobbat. A sétány egykor közelében sem volt annak a gyönyörű, modern városrésznek, ahogy a mai formájában láthatjuk. Másfél évtizede a rossz hírnevéről ismert terület kopott, korszerűtlen lakásoknak adott otthont. Ma pedig már majdnem teljes pompájában Kelet-Közép-Európa legnagyobb városrész-megújítási projektjének köszönhetően Budapest legszélesebb és – számunkra – a legszebb sétálóutcája lett. A Gnocco vezetősége azonban nem kizárólag a sétány külleme miatt választotta a Nokia Skypark földszintjén elhelyezkedő üzletrészt következő éttermének. Számos oka van annak, hogy mind a Corvin Sétány lakói és munkavállalói, mind pedig a Gnocco közösen profitálhatnak az étterem nyitásából.

 

1. Az elhelyezkedés

Szerencsére a sétány körül rengeteg munkahely, irodaház és lakás helyezkedik el, amelyeknek használói rendkívül elfoglaltak, rengeteget rendelnek, nincsen idejük főzni. A Gnocco megspórolja a szállítási költséget! Tulajdonképpen csak pár lépést kell tenniük a sétány végéig, hogy házias ízekkel, minőségi ételekkel és kedvező árazással találkozzanak. Ez az utolsó szempont pedig nem csak a sétányon tevékenykedők számára jó, hanem a környező számtalan egyetemistának is előnyös lehet. Nem beszélve a tömegközlekedési szempontokról, amelyek igen csak kedveznek a Gnocco Corvin Sétánynak.

2. Az egykori hiány

Bár a sétány nem szűkölködik kiváló éttermekben, egy valami mindeddig mégis csak hiányzott a környékről. Egy nagyszerű hely, ahol nem kell várni az ételre, ahol folyamatosan változik az étlap, ahol gyorsan, de minőségi ébédeket fogyaszthat el a vendég. Legyen szó akár üzleti megbeszélésről, egy kávészünetről, vagy munka közben megéhezett éhes szájakról, a Gnocco mindig gyors megoldást jelenthet.

3. Mindenki kedvence, a reggeli

Isteni kávé? Péksütemények? Vagy netán egy üzleti villásreggeli az, amire szükséged van? Gnoccoéknál ezt is lehet! A Gnocco Corvin Sétány reggel 7:30-tól várja a vendégeit helyben fogyasztása, vagy elvitelre egyaránt.

4. Az ár

A sétány számtalan külföldi származású, de Magyarországon dolgozó személynek ad otthont és munkahelyet, amit kézenfekvő lenne kihasználnia a Gnocco éttermeknek is. Az árakra azonban kiemelt figyelmet fordítanak, hogy senkit ne zárjanak ki a vendégkörből.

 

Próbáld ki Te is, az éttermet megtalálod a Nokia Skypark Irodaház földszintjén!