Skip to main content

A Gnocco Éttermek nem csak számtalan ember hétköznapi étkezését biztosítják. Külső és belső helyszíneken való rendezvények szervezésében és cateringben is sokszor képviseltetik magukat. Így történt ez 2022. Január 13-án is, amikor az UTE kajakos évzárójának a helyszínét a kacsa utcában lévő Gnocco Residence adta.

 

A rendezvény hangulatát nem csak a fantasztikusan tehetséges olimpikonok, edzők és a feltörekvő tehetségek adták, hanem a levegőben ott bújkáló Gnocco életérzés is. Ez pedig nem csak a hely varázsának következménye. Maga Residence csapat energiájának eredménye is. Andi, a felhőtlen jókedvével számtalan sportolót megnevettető étteremvezető ismét kitett magáért, mint ahogy a már jól ismert Csinto séf is, aki ismét fantasztikus ételt készített. Mindenki megtalálta a maga kedvére való harapnivalót, legyen szó akár a sportolók egyéni preferenciáiról, vagy ételallergiáról, érzékenységekről.

 

És bár a rendezvényen természetesen mindenki a vacsorát várta a legjobban, az este leginkább az előző év eredményeiről, sikereiről, és a köszönetnyilvánításról szólt. És persze arról, hogy az UTE kajakosok sikerei nem jöhettek volna létre anélkül a csapakohézió és támogatás nélkül, amelyet a sportolók és az edzők egymásnak köszönhetnek.

 

Mindig megtiszteltetés ilyen fantasztikusan tehetséges embereket vendégül látni. A Gnocco Éttermek és az ott dolgozók innen is köszönik, hogy velük tartottatok és eredményekben gazdag évet kívánnak az UTE sportolóknak! Több képet szeretnétek látni? Kövessetek bennünket Instagramunkon!

 

A fotókat Lázár Andrea készítette.