Skip to main content

A GNOCCO egytől egyig olyan személyekből áll, akiknek érdemes meghallgatni, elolvasni a történetüket. Lehet ez akár egy felfelé ívelő karrier, kemény munka árán megszerzett siker, vagy számtalan nehéz időszakból való talpra állás. Az utóbbi közé sorolható Benedek Judit története is, akinek a magánéletében megélt mélységekből való kilábalást nagyban segítette a munkája és az ahhoz való hozzáállása.

 

Judit eredeti szakmája textiltechnikus, szövő szakon végzett. Sok mindenben kipróbálta magát, többek között rendőr is volt. Egy azonban az összes állásában közös volt, mindig emberekkel foglalkozott, hiszen nem kétség, hogy szeret gondoskodni, törődni másokkal. Juditot bár rokoni kapcsolatok fűzik a GNOCCO Éttermek vezetőségéhez, koránt sincsen protekciós helyzetben. 13 éve, amióta elkezdett a vendéglátásban dolgozni, saját maga kérésére azonos bánásmódban részesül a többi kollégával. Így tehát elmondhatjuk, hogy Judit a saját erejéből lépegetett fel a ranglétrán a krumplik pucolásától egészen főkasszás pozícióba. Jelenleg a GNOCCO Office Garden csapatát erősíti. A sok-sok év alatt mára már teljesen átlátja a GNOCCO Csoport működését, így arra is alkalmas, hogy más pozíciókat is helyettesítsen szükség esetén.

 

Judit minden nap tartja a kapcsolatot a vendégekkel. A kasszánál napi 2-300 ember fordul meg és ha csak fél perce is van egy vendégre, igyekszik kedvükre tenni egy kedves mosollyal, vagy gyors csevellyel. Elmondása szerint kiváló az Office Garden vendégköre, hiszen az emberek érzik, hogy szívüket lelküket kiteszik a kollégák azért, hogy a kemény munkából megérkezve egy kellemes ebédet fogyasszanak el.

 

Sajnos Benedek Judit életében hiába követték egymást a nehéz időszakok, kívülről egy erős, mosolygós nő köszön vissza a pult, vagy épp a kassza mögül. Ezek a kilátástalan helyzetek vezették el mai önmagához, aki végtelenül örül mindennek, ami meg van neki. Szeret kirándulni, imádja a munkáját, hálás az Office Garden csapatának, akiket mára egyben a barátainak is tudhat. Legnagyobb támaszaival viccesen magukat négy testőrnek hívják. Számára munkájában ők az alapkövek, akik nélkül nem lennének ugyanazok a mindennapok.

 

Nem csak Judit hálás, A GNOCCO Csoport vezetősége is pontosan ilyen embereket keres. Szívvel, lélekkel dolgozni egészen más, mint muszájból. A vendéglátásban kincs az, akit a vendégek hiányolnak, ha nincs bent a munkahelyén. Köszönjük Judit a több éves kemény, önzetlen munkádat!