Skip to main content

A Gnocco több, mint menza és ez a szlogen nem feltétlenül csak a szolgáltatások sokszínűsége, vagy a szuper csapat miatt állja meg a helyét. A társadalmi felelősségvállalásról szóló blogbejegyzésben futólag már esett néhány szó az Újpesti Torna Egyletről, amelynek sportolóit nagy büszkeséggel és elhivatottsággal támogatják a Gnocco éttermek. Több világ- és Európa bajnok sportolóval is találkozhat az, aki nap mint nap Gnocco éttermekben eszik, hiszen az UTE számos kiemelkedő kajak-kenuzóját vendégeli meg Attila, a Gnocco tulajdonosa és vezetője, aki maga is űzi a sportot.

 

A Gnocoo támogatott élsportolói között szerepel Fekete Ádám is, aki már rendkívül fiatalon megcsillogtatta tehetségét. Az újpesti világbajnok eredményei magukért beszélnek:

 

  • Ádám 2012 őszén ifi világbajnok lett Schmidt Richárddal maratoni kenuzásban.
  • A 2017-es gyorsasági kajak-kenu Európa-bajnokságon C2 kategóriában 200 méteren Hajdu Jonatánnal bronz érmet szerzett.
  • Fekete Ádámék a 2019-es kajak-kenu világbajnokságon Hajdu Jonatánnal C2 500 méteres kategóriában második helyezettek lettek.
  • 2021-es gyorsasági kajak-kenu világbajnokságon Dániában a főszámában C2 500 méteren Hajdu Jonatánnal ismét ezüstöt szereztek.

 

Ha szeretnéd naprakész posztjainkat látni sportolóinkról és ételeinkről, kövess be minket Instagramon és Facebookon!