Skip to main content

Blogbejegyzésünket rögtön kezdjük egy találós kérdéssel! Mi az a témakör, ami minden nap feljön közted és a kollégáid között? Várj csak! Segítünk! Hoztatok magatokkal ebédet? Hová megyünk ma enni? A Honnan rendeljünk kérdés és variációi ismerősen csengenek? Na ugye! Járjuk körül a témát Gnocco módra!

 

A Gnocco védjegyei a minőségi ételek. Éppen ezért az À La Carte éttermeket is kedveljük és a családi főzőcskézések előtt is lerójuk a tiszteletünket. Hiszen ezek ha mind másképp is működnek, az ételeken kívül egy mégis közös bennük. Az élmény. És persze az, hogy összehozzák az embereket. Beszélgetésre, közös téma felfedezésére sarkallja őket, miközben a finom fogások boldogsághormonokat szabadítanak fel bennük.

 

Mindemellett az, hogy ezt a különleges élményt megkapjuk, mérlegelnünk kell. Hiszen nem mindegy a pénz, az idő, amit eltöltünk az adott helyen, vagy a konyhában, és az sem, hogy milyen messze kell mennünk a számunkra megfelelő környezetben elfogyasztott ételekért. Elvégre kinek van kedve hosszú-hosszú perceket várni egy mozgalmas, dolgos hétköznapon elfogyasztott ebédért? Vagy pénze kifizetni az akár 500-850 forintos szállítási költséget egy pár finom falatért minden egyes nap? És valljuk be, még a legjobb mama féle lasagne is unalmas lesz, ha a maradékot már harmadszorra visszük a munkahelyünkre.

 

Na várjuk csak… Ez egy jó promóciós szöveg felvezetője, amiben a kifőzdék mellett kampányolunk másokkal szemben? Ugyan dehogy! Az önkiszolgáló éttermeknek is meg van a maguk helye és ideje. Például ki tartana szülinapot egy kifőzdében, vagy ki akarna egy gyertyafényes első randi helyszínnek választani egy gyorséttermet? Nos, biztos akadnak különcök és mi támogatjuk is őket ebben, de azért lássuk be, mi a Gnocconál másban vagyunk a legjobbak!

 

Az emberek azért választanak minket, mert helyben vagyunk, gyorsak vagyunk, minőségi ételeket készítünk. Ráadásul megunhatatlan módon újulunk meg napról napra, hétről hétre. Nincsen állandó étlap, nincsenek kígyózó sorok, csak hazai és nemzetközi ételek, kedves kiszolgálás, reggeli, ebéd és desszertek. Január óta már 6 helyszínen várjuk azokat a vendégeinket, akiknek mindezek fontosak. Ráadásul újdonság, hogy a Gnocco Corvin Sétány az egyetemistáknak is kedvez, hiszen ők 10% kedvezménnyel fogyaszthatnak az étteremben.

 

Éttermeinket ezeket a helyszíneken találod meg:

Gnocco Residence – Budapest, Kacsa u. 15, 1027

Gnocco Corvin Sétány – Budapest, Práter u. 53, 1083

Gnocco Laki – Budapest, Róbert Károly körút 59, 1134

Gnocco Krisztina Palace – Budapest, Nagyenyed u. 8-14, 1123

Gnocco Office Garden – Budapest, Alíz utca 1, 1117

Gnocco Festo – Budapest, Csillaghegyi út 32-34, 1037

 

Kövess minket Instagramon is!