Skip to main content

Akikre büszkék vagyunk blog sorozatunkban olyan számunkra és a GNOCCO Csoport számára kedves kollégákat szeretnénk bemutatni, akik karrierük és életutuk során immáron több, mint 5 éve teszik le voksukat a megbízhatóság, a biztonság, a különlegesen szuper csapat, azaz a GNOCCO mellett. Az első blog Hajnal Éva tiszteletére készül, aki 6 éve oszlopos tagja a Festo Étterem munkavállalóinak.

 

Éva Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei származású, innen is indult a karriere, ami cseppet sem térhetne el jobban az éttermi élettől, amelyet ma annyira kedvel. Kezdetben a faipar kötötte le mindennapjait, majd egy Budapesti költözésnek köszönhetően próbálta ki magát a vendéglátásban. Egy ajánlás következtében került a GNOCCO Éttermekhez, amiről Éva nagyon jó szívvel beszél:

Véleményébe Kendesi Tamás séfet és Badics Bogi üzletvezetőt is beleszőtte, akikkel állítása szerint öröm a munka, mert szuper csapatkohéziót alakítottak ki az évek alatt. Mindenki tudja a feladatát, nem jellemzőek a konfliktusok. Éva munkaköre konyhai kisegítő, ha azonban valakinek segítségre van szüksége bármiben, szívesen vesz részt bármilyen feladatban. Szereti a munkáját, hiszen a vezetőségtől kezdve a csapatig olyan emberekkel dolgozik, akikhez szívesen jár be nap mint nap. Ahogy ő mondja, soha nem kell vigyázba állnia, ha a felettesei a közelben vannak. Persze mint mindenkinek, Hajnal Éva számára is jelentkeznek kihívást jelentő napok, de tudnunk kell ezeket felül kerekedni és következő nap az élet pozitív oldalát meglátni.

Évának nem csak a munkahelye, hanem ő maga is közel áll a gasztronómiához, folyamatosan bővíti a tudását. Ha pedig szabadidejére gondol, azt legszívesebben olvasással és a természetben tölti.

Kövess minket, Instagramon, vagy Facebookon, hogy a legközelebbi blogról is értesülj a sorozatunkban!