Skip to main content

A GNOCCO Csoport elmúlt két éves lendületének nincs olyan külső tényező, mely határt szabhatna. Koronavírus, háború, gazdasági válság… Nem túlzás kijelenteni, hogy a kényelmes, megszokott életünk 2020 óta a feje tetejére állt. A vállalkozások tucatjával építették le magukat, mentek csődbe, vagy zártak be végleg. Azonban a nehéz idők erős embereket, megható történeteket és bizony tudatosabb vállalkozásokat is szülnek.

 

Így történhetett az is, hogy a GNOCCO Éttermek tulajdonosai, Reisz Attila és Reisz Szilvia az elmúlt két évben a sok-sok nehezítő tényező ellenére hat új éttermet is nyitottak.

 

GNOCCO Office Garden

A XI. Kerületi étterem a vírus kellős közepén nyitott ki a GNOCCO Éttermek szervezése alatt. Az üzletvezető elképzelése az, hogy a menza helyett az embereknek az Office Gardenről egy kellemes hely jusson eszébe, ahol ismerős, házias ízeket kóstolhatnak meg nap mint nap. Ahogy az ételbe is kell a fűszer, úgy a GNOCCO Office Gardenbe is. Így a csapatuk arra törekszik, hogy megízesítsék a mindennapokat a munkájuk által.

GNOCCO Krisztina Palace

2021. március 8. óta üzemel a XII. kerületi GNOCCO Krisztina Palace. A vendégek nagyon szeretik a helyet, így folyamatosan nagy a nyüzsgés az étteremben. Éppen ezért újabb és újabb kihívások elé áll az ottani csapat, amit Timi, az étteremvezető elmondása alapján nem problémának, hanem feladatnak élnek meg az ott dolgozók.

GNOCCO Corvin Sétány

A Corvin Sétány Budapest belvárosának egyik legkiválóbb példája arra, hogy szinte bármilyen környezetből és körülményből fel lehet törni és abból kihozni a legjobbat. A sétány egykor közelében sem volt annak a gyönyörű, modern városrésznek, ahogy a mai formájában láthatjuk. Másfél évtizede a rossz hírnevéről ismert terület kopott, korszerűtlen lakásoknak adott otthont. Ma pedig már majdnem teljes pompájában Kelet-Közép-Európa legnagyobb városrész-megújítási projektjének köszönhetően Budapest legszélesebb és – számunkra – a legszebb sétálóutcája lett. Itt, a Nokia Skypark Irodaház földszintjén helyezkedik el a GNOCCO Éttermek egyik legújabb gyöngyszeme.

GNOCCO Promenade Gardens

Az új, gyönyörű GNOCCO étterem a XIII. Kerület Váci úti irodafolyosójának legmodernebb épületében, a Promenade Gardens irodaház földszintjén helyezkedik el. Az épület környezettudatos megoldásaival, kellemes megjelenésével és műszaki kiválóságával tökéletesen tükrözi a GNOCCO Csoport értékeit. Az étteremben elhelyezett látványkonyha még különlegesebbé varázsolja a teret, ahol az egyedi étrend szerint étkezők is megtalálják a kedvükre valót.

GNOCCO Európa Torony

Az egyik legújabb étterem, a GNOCCO Európa Torony Magyarország harmincadik legmagasabb épületében található, a XIII. Kerületben. Sokan Erste székházként ismerik az irodaépületet, de érdemes nem csak a magasságát megcsodálni, hanem a földszintre is ellátogatni. Itt ugyanis a szokásos GNOCCO menükön kívül gourmet különlegességekkel is találkozhatnak a vendégek.

GNOCCO-CIB

A II. Kerületi CIB Bank irodaházában található a legújabb GNOCCO Étterem, ami a Festo étkezdéjéhez hasonlóan zárt, így csak a munkavállalók részesülhetnek az ott készített ételek örömeiből. Azonban aki a közelben jár és mindenképpen ragaszkodik a GNOCCO finomságokhoz, a Kacsa utcai Residence Étterem sok szeretettel várja új és törzsvendégeit.

 

Kövess minket Facebook és Instagram közösségi média oldalainkon!