Skip to main content

Csak úgy szaladnak egymás után az évszakok, ami pedig most egyetlen dolgot jelent: Tele vannak a GNOCCO Éttermek teraszai. A nyári irodai napok megkívánják a változatosságot, így a GNOCCO Éttermek számos szezonális újdonsággal készülnek, hogy a vendégek különböző finomságokkal hűsíthessék le magukat a legmelegebb napokon.

 

GNOCCO Corvin Étteremben ismét kapható meleg reggeli. Vendégeiket többek között melegentartóban tálalt tojással, virslivel és bundáskenyérrel várják. A sétányra néző terasz tökéletes választás azoknak, akik Budapest nyüzsgő belvárosában olyan helyre szeretnének kiülni a nyári irodai napok alkalmával, ahol nem zavarja meg a reggelit a közlekedés hangos zaja. Az ebéd sem maradhat újdonság nélkül, hiszen a vendégek többféle ízesítésű, jéghideg házi limonádé közül választhatnak.

A GNOCCO Festo és a GNOCCO-CIB Étterem bőséges reggeli- és kávékínálattal várja a vendégeket. Mindkét helyen lehetőség van arra, hogy a nap első étkezését a vendégek a teraszon, nyugodt körülmények között fogyasszák el. Különösen odafigyelnek arra, hogy az étel érzékeny vendégeik is találjanak maguknak finomságokat. A GNOCCO-CIB Étterem üzletvezetőjének elmondása szerint a vendégeiknek igényük van az újdonságokra, a tudatos táplálkozásra és egyben a házias ízekre is, így minderre különösen odafigyelnek. Hangsúlyt fektetnek az egészséges ételekre, péksüteményekből rozsos és teljes kiőrlésű verziót is kínálnak. Mindkét étterem különböző limonádé és jegeskávé kínálattal gazdagítja az irodai élet mindennapjait.

GNOCCO Promenade Gardens Étterem a nyári hónapokat számos újdonsággal indította. A vendégek kóstolhatnak 100%-os smoothie és préslé különlegességeket, ami azért is különleges, mert a beszállító küldetése a fenntarthatóság és az ökológiai lábnyomunk minimalizálása. Ezen kívül a GNOCCO Promenade Gardens egy olyan újdonsággal is készül, ami még soha nem volt a GNOCCO történetében. A pultból a vendégek hamarosan alkoholmentes koktélokkal is meglephetik magukat, hogy feldobják az irodai hétköznapokat egy hideg, frissítő itallal.

GNOCCO Krisztina Palace nyáron is számos meleg és hideg reggelivel várja a vendégeket. Mind sós, mind pedig édes kínálata igen széles, csak hideg szendvicsek közül 13 féléből válogathat az, aki a Krisztina Palace Éttermet választja a korai órákban. A nyár slágere itt a jegeskávé mellett a hideg görögdinnye, mindannyiunk kedvenc gyümölcse a meleg napokon.

Az Erste székházban található GNOCCO Európa Toronyban a reggeli kínálat már a nyitás óta nagy népszerűségnek örvend. A legkedveltebb választás a bundáskenyér, amit a vendégek szeretnek egy csésze tea mellett elfogyasztani. A nyár közeledtével állandó kínálat lett a hideg gyümölcsleves. Újdonság, hogy laktóz-, illetve gluténmentes szendvicseket is készítenek az ételérzékeny vendégek számára. A laktózmentes szendvics kínálat a jegeskávéval és a frappéval együtt a GNOCCO Residence Étteremben is megtalálható. Az étlap pedig telis-tele van nyári időszaknak megfelelő, szezonális ételekkel pont úgy, ahogy a GNOCCO Office Gardenben is.

Tarts Te is a GNOCCO Éttermekkel a következő hónapokban, hogy közösen, ínycsiklandozó finomságokkal dobhassuk fel a forró nyári irodai napok hangulatát!