Skip to main content

Következő blog cikkünk nem másról, mint Violáról szól, az elképesztő figyelmességgel, vidámsággal kiszolgáló és akár négy nyelven is eltrécselő kolléganőnkről. Viola ugyan magánéletét a párján kívül csak néhány bensőséges személlyel osztja meg, mi most mégis elcsíptük, hogy megtudjuk: Honnan a folyamatos jókedv, fiatalos lendület és persze az a négy nyelv, ami valljuk be, még 2022-ben is csoda!

 

Bár van vendéglátós üzletvezetői végzettsége, Viola 12 év olykor unalmas, legtöbbször azonban stresszes irodavezető robotolás után választotta a vendéglátói munkakört. Bár a változás nehéz lépés, sokszor mégis meg kell tennünk. Violát kérdezve az irodai gondok adta fekete-fehér hétköznapok nem neki lettek teremtve. Végül párjának segítségével lépett nagyot és tette meg az első lépést változás felé.

 

És milyen jól tette! 2018 októberében került a GNOCCO Éttermekhez. A vendéglátás színes világában találta meg igazán önmagát. Mivel az Office Garden büféjében dolgozik, a külföldi munkavállalóknak köszönhetően a nyelvtudását is kihasználja.

 

Violát elnézve a pultban valóban kitölti az Office Garden hatalmas tereit. Csacsog, felvidítja és őszintén kedveli a vendégeket, akikkel igyekszik bensőséges kapcsolatot kialakítani. Munkáját egyenesen imádja, hiszen úgy érzi, itt minden passzol. A 2020-ban beköszöntő Covid időszakot sem érezte meg, ugyanúgy dolgozott, mint bármikor máskor. Nem csak a munkakör, az Office Garden csapat is kiváló Viola elmondása alapján. Megosztják az élet csínját-bínját egymással, jól esik nekik bejönni, még ha ahhoz korán is kell kelniük.

 

Viola mindenkinek azt ajánlja, hogy az élet reménytelennek tűnő helyzeteiben merjünk változtatni! Fontos, hogy az ember időben lépjen, különben beleragadhat valamibe, amiben nem tud kiteljesedni!