Skip to main content

A GNOCCO Promenade Gardens 2022. szeptemberében nyitotta meg kapuit. Az étterem nem csak különlegesen szép, hanem a különleges emberek is töltik meg a tereit. Az étterem vezetője Szabó Adrienn, aki most elkalauzol minket a GNOCCO Promenade Gardens és a saját történetébe is.

 

Adrienn a szokásos életút helyett érettségi után családi örömök elé nézett és a sorrendet felrúgva a kisgyermekes időszak után kezdett vendéglátást tanulni, miközben ugyanúgy a gyermekét nevelte. Karrierútjának kezdetén először egy kisebb családi vállalkozásban helyezkedett el. Ebből kifolyólag kezdte el ténylegesen érdekelni a vendéglátói szakma világa és bizonyosodott meg róla, hogy jól választott a tanulmányai során.

Adriennek az egész karrierét a munkahelyi vendéglátás teszi ki. Volt büfé vezető, étteremvezető és még barista is, annak ellenére, hogy azelőtt soha nem szerette a kávét. Egy nagyon stabil 9 évig tartó kihívásokkal teli vezetői pozícióból azonban a Covid-19 vírus miatt lépnie kellett. Az éttermet, ahol egykor ő dolgozott, később a GNOCCO Csoport vette át a Krisztina Palaceban. Ekkor sokszor találkozott Attilával, a GNOCCO Éttermek egyik tulajdonosával. Nem titkolja, hogy átfutott a gondolat a fejében, hogy ennél a cégnél folytatná tovább a karrierét. A GNOCCO Promenade Gardens nyitásánál pedig már Attila egyértelművé tette egy telefonbeszélgetésben: – Adrienn, ez lesz a Te üzleted!

A GNOCCO Promenade Gardens első időszaka döcögősen indult, de mostanra érzi, hogy a csapata összeállt. Könnyen dolgoznak együtt, egyre nagyobb a csapatkohézió. Adrienn a munkavállalóktól mindig azt kéri, hogy úgy dolgozzanak ebben az étteremben, hogy ha a nap végén hazamennek, azt mondhassák: – Igen, ma is sikert arattam! A Promenade Gardens épülete egyből Adrienn szíve csücske lett. Modern, csinos, gusztusos. Ezekkel a szavakkal jellemzi az éttermet, melynek állítása szerint szuper jók az energiái.

Nem csak a csapat és a külcsín a fontos, Adrienn szeretné ételek szempontjából kihozni a legtöbbet a helyből. Vágya, hogy aki ott étkezik, egy magas minőségű, szépen tálalt, nagy figyelemmel elkészített ételt fogyasszon. Célja az is, hogy minden réteget megfoghasson a kínálattal. Vegán, vegetáriánus, mentes ételek is egyre többet fognak szerepelni az étlapon. Fontosnak tartja, hogy mindenki egyelően megkaphassa ugyanazt a szolgáltatást.

Ha Te is kíváncsi vagy a GNOCCO Promenade Gardens életére, és ételeire, kövess minket Facebookon és Instagramon!