Skip to main content

Bár a GNOCCO Csoportnál sokan felmenőikből inspirálódva választották hivatásukat, Reisz Attila feleségének, Szilviának a pályaválasztáskor szóba se jött a vendéglátás. Reisz Szilvia pénzügyi végzettségével kezdetben egy banknál dolgozott, majd kiépítve egy saját ügyfélkört, nekik segített hosszútávú pénzügyi elképzeléseiket megvalósítani. Végül a GNOCCO Éttermek növekedése egyértelművé tette számára, hogy férjének nem csak lelki támogatással lehet a segítségére, hanem gyakorlatban is hasznos tagját alkothatja a cégnek. Szilvia legnagyobb felelőssége ugyanis nem a vendéglátásra irányul. A HR, a marketing, cégvezetés, az üzletvezetők irányítása és ahogy ő mondja kedvesen, a „tyúkanyóskodás” mind a munkája kulcsfontosságú részét képezik.

 

Szilvia, mivel nem szakmabeli, sokkal inkább jár kritikus vendégként az éttermekbe. Fő szempontja, hogy olyan finomat egyen, amit ő maga is szívesen vinne haza gyermekének, és visz is. Olyat, ami gondolatban minden embert visszarepít a családi asztalhoz. És ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, megbízható munkaerő és remek stratégia kell.

 

Szilvia éppen ezért soha nem tétlenkedik. Napját sokszor az ébresztőjénél is korábban kezdi, hogy önmaga fejlesztésének érdekében könyvet ragadhasson. Korán kezdődik a nap a GNOCCO-nál, fél 7-től már várja a telefonokat. Folyamatosan tartja a kapcsolatot az üzletvezetőkkel, akik láthatóan örülnek annak, ha a vezetőség bemegy az éttermekbe és figyelmet fordít várjuk. Bár a főnököktől máshol inkább tartanak az emberek, Szilvia elmondása alapján a GNOCCO Étteremláncnak egészen más a stratégiája. Hibák itt is, mint mindenhol előfordulnak. Azonban kiabálás helyett ezeket kérésekkel, beszélgetésekkel orvosolják. A GNOCCO-nál magától értetődő az egyenlő bánásmód, mindenkit emberszámba vesznek. Nem számít, milyen pozícióba van valaki, a megbecsülést, az odafigyelést minden esetben megkapja.

 

Azonban ekkor felmerülhet a kérdés: Honnan a bizalom, a jó munkaerő és a pozitivitás? Bizony Szilviáék is túl vannak pár komoly csalódáson. A GNOCCO Éttermek életében volt már lopás, visszafordíthatatlan munkaerőből fakadó hiba és hazugság. Ennek ellenére Szilvia elmondása alapján még mindig hisznek az emberekben, máshogy nem működik. A fantasztikus üzletvezetőik, Szász Karcsi és a többi kulcsfontosságú, több éve megbízható munkaerő a bizonyíték arra, hogy a becsületesség nem megy ki a divatból. Ha a munkavállalók hisznek a GNOCCO-ban, a GNOCCO is megadja nekik a bizalmat.

 

Reisz Szilvia az üzleti érzékét nem csak a reggel elolvasott könyvekből sajátította el. A mindennapi élet szülte gyakorlat mellett elméleti oktatásban is részt vesz, méghozzá Palánkai Gábor, üzleti mentor segítségével, aki az Ügyvezető Akadémia keretein belül  látja el pár jó tanáccsal és fejleszti az üzleti gondolkodásmódját. Szilviát nagyon érdekli a cégépítés és szívvel, lélekkel vesz részt a GNOCCO Étteremlánc életében. Ésszel, tudással követi le a folyamatokat, és hiszi, hogy a képesség és tudás kombinációja falakat mozgat meg.

 

Ha többet szeretnél megtudni a GNOCCO Csoport stabil hátteréről, működéséről és  jövőképéről, kövess minket Instagramon és Facebookon is!