Skip to main content

Magyar Timi érdeklődése a pszichológián és a grafológián át, egészen a sportig és a vendéglátás sikerességéig kiterjed. Kereskedelmi végzettsége pedig az utóbbi felé lökte az életben. Timi elmondása szerint úgy érzi magát igazán teljesnek, ha környezete hasznát szolgálja, így az iskolapad után rögtön belépett a kereskedelem és vendéglátás világába. Szerencsére hamar meg is tapasztalta munkájának gyümölcsét, hiszen már körülbelül 22 éves korában egy vezetői pozíciót tudhatott magáénak. Innen ered Timi tapasztalatának folyója, ami egészen a GNOCCO Éttermek tengeréig kanyarog.

 

Magyar Timi a Dumaszínház étteremének vezetői pozícióját váltotta le a Krisztina Palace-ra a Covid után. Bár könnyes szemmel engedte el az akkori munkáját, mégis hálás, hogy most ilyen szuper csapattal, vezetőséggel dolgozik együtt, ráadásul eddigi tapasztalatait is bőségesen kamatoztathatja.

Timit arról kérdezve, hogy mégis mit szeret a GNOCCO-ban, szívmelengető válaszokat kaptunk: Tudja, hogy nem fog soha kedvetlenül bejönni, mert érzi a megbecsülést és anyagilag is biztonságban tudhatja magát. Ezt követően pedig egy igazán kifejező mondata következett: -Úgy dolgozom ebben az étteremben. mintha a sajátom lenne. – Timi meglátása az, hogy ha sajátjaként szereti a helyet, a vendégeket és értékes munkát tesz le az asztalra, annak csodálatos eredménye születik. Ez leginkább abban mutatkozik meg, hogy a vezetőség igazán szabad kezet ad az ötleteinek, tudásának. Közös vonalon mozognak, ezért konfliktus a munkahelyén soha nem fordult elő.

A GNOCCO Krisztina Palace külső szemmel is nagyon harmonikusan működik. Mi lehet a jó vezetői hozzáállás? Timi elmondása alapján minden éttermi munkavállalónak a mosogatótól a séfig, fontos szerepe van. Szavakkal és példamutatással is szeretné motiválni a csapatát, hiszen ebben egy vezetőnek rendkívül fontos szerepe van. A Krisztina Palace erőssége az, hogy minden pozíción a lehető legmegfelelőbb személyek állnak, akik erősítik egymást akár szakmailag is. Timi szükségesnek tartja azt is, hogy mindenkinek ismerje a véleményét, hiszen bárkitől jöhet egy-egy szuper ötlet. A legfontosabb azonban, hogy a vendégek egy olyan légkörbe csöppenjenek bele egy-egy ebéd alkalmával, amibe szívesen töltenek el időt amellett, hogy a minőségi étel és kiszolgálás ne maradjon el.