Skip to main content

Képes Tünde, az Office Garden üzletvezetője egy Nagykarácsony nevű faluban született, ahol szerető családja legkisebb gyermekeként jött világra. Erős szülői indíttatásból kozmetikusnak tanult, azonban a végén a Nagyszülők inspirálásából kezdte el érdekelni a gasztronómia. Nagyapja mellett töltötte a nyári szüneteket, aki fantasztikusan főzött. Mégis egy  fogadás kellett hozzá, hogy saját útjára lépjen.

– Nem mersz a Mekibe dolgozni. – Hangzott el. És hogy is ne mert volna Tünde, akinek ez volt az első lépése a mai élete felé. Innentől egyenes út vezetett a gasztronómia világába, hiszen az étteremvezetés mellett Á la carte tapasztalatot is szerzett az évek során.

A Covid szülte nehéz idők szinte csak a GNOCCO éttermekben voltak észrevehetetlenek, Tünde számára, aki akkor még a reptéren dolgozott, nem volt könnyű ez az időszak. Szíve végül úgy döntött, mennie kell. Ekkor jött a sors egy izgalmas fordulata, miszerint hiába jelentkezett a GNOCCO Office Garden Étterembe, mint étteremvezető, akkor még nem kapta meg a lehetőséget a munkára. Azonban Tündét nem kellett félteni! Ha a ház ajtaja becsukódik, az ablakát majd az élet nyitja ki. Így is történt ez egy hihetetlen véletlennek köszönhetően. A kedves olvasók talán még emlékeznek Dede Edinára, aki a tökéletes személlyel, fodrászával osztotta meg a GNOCCO Éttermek újra megüresedő pozícióját. És lám lám, mit hoz a sors, Tünde ugyanazt a fodrászatot választotta a megszépülésre. Így történt, hogy a GNOCCO következő állásinterjújának vége már kézfogással záródott.

Képes Tünde elmondása szerint szuper csapatuk van az Office Gardenben. Családias, támogató a hangulat, mindenkit feltöltenek a közös ebédek. A humor meghatározza a mindennapokat, mindig talál a csapat okot a nevetésre. A tulajdonosi szemléletet itt egészen rendkívülinek tartja. Megbecsülve érzi magát, értékelik a munkát, amit szívvel tesz bele az étterem fejlődésébe. Mérhetetlenül  hálás is Attilának és Szilviának, amiért a mindenben segítik, támogatják, bíztatják, jöjjön bármilyen nehézség is az étterem életében.

Tünde állítása szerint lehet bármilyen jó egy étlap, ha az ételek elkészítése nem állja meg a helyét. Elképzelése éppen ezért az, hogy a menza helyett az embereknek az Office Gardenről egy kellemes hely jusson eszébe, ahol ismerős, házias ízeket kóstolhatnak meg nap mint nap. Ahogy az ételbe is kell a fűszer, úgy a GNOCCO Office Gardenbe is. Így kollégáival arra törekszik, hogy megízesítse a mindennapokat a munkájuk által.