Skip to main content

A jelenlegi Gnocco éttermek közül a rangidős étkezde a Residence irodaházban bújik meg, egy vékonyka utcának ékes darabjaként. Miért mondom ezt? Mert bár a hely lassan eléri kilencedik esztendejét, az iránta való lelkesedés azonban sem az ott dolgozók, sem pedig a vendégek részéről nem csendesedik.

A mai blog megírására is egy személyes látogatást követően került sor, aminek egy csepp aggodalom nélkül vágtam neki, hiszen Bitó Andi, az étteremvezető hangján már a telefonon keresztül hallani lehetett, hogy náluk bizony mindenki, – legyen akár törzsvendégről, vagy ismeretlenről szó, – szívélyes fogadtatásban részesül. Nem is volt ez másképp. Mintha ezer éve ismernénk egymást, úgy beszélgettünk első találkozásra élőben is, a csapat többi tagját pedig barátaiként mutatta be. 

Andi 14 éve dolgozik a Gnocco vezetőségének, 5 éve pedig étteremvezetőként állja a sarat a Residence éttermében. Jól látszott, hogy minden nap töretlen örömmel jön be dolgozni és nagyon jól is áll neki ez a fajta munka. És miben nyilvánul meg igazán, hogy a csapatuk valamit nagyon jól csinál? Természetesen a vendégekből. A Residence éttermének körülbelül 70%-a törzsvendég, az asztalok pedig főidőben 100%-osan telítettek annak ellenére is, hogy több étkezési lehetőség is van a környéken. Őket választja hetente többszáz ember a közeli külügyminisztériumból, a bíróságról és a szomszédos lakásokból, irodaházakból is. Az étterem egyediségét adja, hogy választékuk magában foglal Fitness és Gourmet opciókat is.

Varázslatos hangulata van a helynek. És nem feltétlenül azért, mert láthatóan precízen folyik a munkavégzés a Residence Gnocco éttermében. A hely rendkívüliségét az összetartó csapat adja, akik egymást nem munkatársként, hanem barátokként emlegetik, hatalmas kacagások közepette tüsténkednek a konyhában és Andit a Residence-ről kérdezve is a következő választ kaptam: 

– A vezetőség kivételes, a munka mozgalmas és ahol egyforma embereket fúj össze a szél, ott garantált a jókedv. És mi a különleges az éttermünkben? Maga a csapat, mi vagyunk! – válaszolta.

Ha szeretnél többet megtudni a Gnocco-ról, kövesd naprakész Instagram oldalukat!