Skip to main content

Akikre büszkék vagyunk blog sorozatunkban olyan számunkra és a GNOCCO Csoport számára kedves kollégákat szeretnénk bemutatni, akik karrierük és életutuk során immáron több, mint 5 éve teszik le voksukat a megbízhatóság, a biztonság, a különlegesen szuper csapat, azaz a GNOCCO mellett. Ez a blog Böröcfi Gabi tiszteletére készült, aki 2023-ban lesz 8 éve, hogy a Residence Étterem csapatának oszlopos tagját alkotja.

 

Gabi siófoki származású, akit szülei segítették rá mostani útjára. Egykor vendéglátói középiskolába járt, ahol vendéglátó ipari eladó szakot tanult. Gyakorlataira örömmel gondol vissza, amit különböző szállodákba és éttermekbe töltött. Kipróbálta magát szezonális pozíciókban és olyan helyen is, ahol több, mint 10 éven át dolgozott. Nem csak rengeteg tapasztalata, szavai is átadják, mennyire megtalálta önmagát a vendéglátás olykor nehéz, de leginkább hálás közegében.

Gabit Siófokról Budapestre a szerelem hívta és párja tanácsára próbált olyan munkahelyet keresni, amiben nem csak az anyagi biztonságát találja meg, hanem a magánélete is megmarad. Így jutott el egy közös kapcsolaton keresztül a GNOCCO Éttermekhez. Második otthona a Residence irodaház, igazán megtalálta a helyét mind karrier, mind pedig kollégák szempontjából. Böröcfi Gabi hatalmas lelkesedéssel, örömmel, szeretettel mesél a Kacsa utcai csapatról, akikkel a hétköznapjait tölti.

A szuper környezethez pedig esetében felelősség is társul, hiszen mindennapi munkája mellett arra is igyekszik gondolni, hogy Bitó Andi, az étterem vezetője válláról minél több terhet vegyen le. Elmondása szerint Andi nagyon jól szervezi a csapatot, a főnökség pedig kivételes hozzáállásával járul hozzá Gabi jóérzéséhez, ami a GNOCCO Éttermekhez fűzi. Ráadásul nem utolsó szempont az sem, hogy a cég, ami a megélhetését jelenti, folyamatosan fejlődik. A mai világban ezt becsülendő.

Gabi szabadidejében nagyon szeret olvasni, imádja a történelmet. A gasztronómiához nem csak a munkahelye fűzi, hanem az érdeklődése is közel áll hozzá. Párjával nagyon szeretnek különleges éttermekbe járni. Imádja a sushit, könnyedén el tud veszni az ázsiai ételek mámorában. Régebben a borászatok is nagyon vonzották, ma is nagyon szívesen gondol azokra az időkre vissza.

Kövess minket, Instagramon, vagy Facebookon, hogy a legközelebbi blogról is értesülj a sorozatunkban!